1.jpg3.jpg


ANTEC (Asociaţia Naţională a Tehnicienilor, Experţilor şi Cercetătorilor în Serviciile Publice de Interes General) a luat naştere ca urmare a necesităţilor, implicite sau exprimate, existente pe piaţa serviciilor publice de interes general din România. ANTEC  îşi propune să contribuie la dezvoltarea sectorului serviciilor publice de interes general din România, la dinamizarea şi sporirea competitivităţii acestuia, prin sprijinirea autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, a operatorilor şi utilizatorilor.

Atingerea obiectivelor propuse este posibilă prin eforturile conjugate ale membrilor Asociaţiei şi ale echipei de specialişti ai ANTEC, care îmbină bogata experienţă profesională în domeniile management şi servicii publice, cu entuziasmul şi încrederea în obiectivele propuse.

Conducerea Asociaţiei este asigurată de o echipă cu o amplă experienţă managerială, fiind alcătuită din persoane care combină experienţa profesională acumulată în domeniul public, cu cea acumulată în domeniul privat, în diverse ramuri de activitate subordonate serviciilor publice de interes general.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla